Felicitari. Iata comanda ta:

Antrenamentul
"6 Patratele in 24 de Zile"

  • Cel mai bun plan de exercitii pentru definirea RAPIDA a patratelelor
  • 24 de zile de antrenamente performante, inteligent planificate si detaliate pas-cu-pas ce iti vor sculpta un abdomen mai definit decat alte programe in 3-4 luni (sau chiar mai mult)
  • Video-uri demonstrative pentru fiecare exercitiu, aplicatie online de antrenament, acces la comunitatea privata si raspunsuri la toate intrebarile tale
Oferta
Limitata
 100 RON
9 EUR (~43 Ron)
Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de intrare in zona privata de membri de unde vei accesa intreg sistemul. Te rog asigura-te ca sunt corecte.

Pasul 2: Alege metoda preferata de plata

OFERTA UNICA - 22% Reducere: Vrei si ghidul "Mese Metabolice"? In el gasesti cea mai simpla si eficienta cale de a te bucura de alimentatia ta zilnica + retete rapide, economice si simplu de preparat ce te vor ajuta sa arzi RAPID grasimea nedorita.

Bifeaza DA pentru a-l adauga comenzii tale pentru doar 7 Euro in plus! (Pretul sau normal este de 9 Euro)

Pret total 9 Euro
Plata online 100% sigura

Plata 100% Sigura si Confidentiala

Nu vom impartasi niciodata emailul tau, iar la alte date nici nu avem acces. Siguranta platii online e garantata de cei mai buni intermediari din lume. Mai multe detalii in politica de cumparare si politica de confidentialitate.

Ai nevoie de ajutor cu comanda?

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii: