Felicitari. Iata comanda ta:
Programul
"6 Patratele in 24 de Zile"

  • 24 de zile de antrenamente strategice detaliate pas-cu-pas ce iti vor construi un mai corp atletic si mai definit decat 3-4 luni de exercitii traditionale
  • Tot ce trebuie sa faci pentru a arde grasimea incapatanata de pe burta, solduri si coapse... si a-ti sculpta un corp atragator cu 6 patratele bine definite, fara a-ti pierde din masa musculara
  • Video-uri demonstrative pentru fiecare exercitiu, foi de antrenament detaliate pas-cu-pas si multe altele

Bonus Special Gratuit

Finalizeaza comanda acum si vei primi acces instant la "Cercul Intern" - comunitatea privata din care vei descarca produsul comandat si prin care eu, alti specialisti si persoane in aceasi situatie ca tine, iti vom raspunde la orice intrebare si te vom ajuta personal sa obtii cele mai rapide si usoare rezultate posibile.

Pret Total
9 Euro + TVA (11.16)
Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de intrare in zona privata de membri de unde vei accesa intreg sistemul. Te rog asigura-te ca sunt corecte.

Pasul 2: Alege metoda preferata de plata
Plata 100% Sigura si Confidentiala

Nu vom impartasi niciodata emailul tau, iar la alte date nici nu avem acces. Siguranta platii online e garantata de cei mai buni intermediari din lume. Mai multe detalii in politica de cumparare si politica de confidentialitate.

Ai nevoie de ajutor cu comanda?

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii: