Felicitari. Iata comanda ta:
Plata in Rate a Sistemului ASCEND:

Singurul Curs Video ce iti Explica Tehnicile Ascunse de Executie Optima a Exercitiilor, prin care iti vei Dubla sau chiar Tripla Cresterile Musculare, cu Fiecare Repetare pe care o Faci

Acces Instant la Modulul 1: Exercitiile de Impact

Plata in Rate

Da Alex. Vreau sa beneficiez de plata in rate si sa obtin acces chiar acum la primul modul al sistemului Ascend pentru doar 100 Ron.

Inteleg ca am la dispozitie 30 de zile pentru a aplica sfaturile, tehnicile si strategiile si a decide daca vreau sa continui sa descopar toate subtilitatile ascunse ale exercitiilor pentru a-mi sculpta corpul meu de vis, mult mai usor si rapid, cu fiecare repetare pe care o fac.

Inteleg ca voi fi facturat automat suma de 100 Ron dupa 30 de zile, moment in care voi primi acces la Modulul 2 al sistemului Ascend. Apoi, peste alte 30 de zile inca 100 Ron, moment in care voi primi acces la Modulul 3 al sistemului Ascend. Si tot asa mai departe pana in luna a 5-a, cand voi primi acces la ultimul modul, iar ratele vor fi complet achitate ajungand la un total de 500 Ron (5 rate a cate 100 Ron).

Inteleg ca pot renunta oricand la rate daca doresc, beneficiez gratuit de ajutorul tau si al altor specialisti si specialiste prin intermediul comunitatii private, castig de cel putin 10 ori mai mult decat prin angajarea unui antrenor personal si descopar tehnici si strategii foarte putin cunoscute ce ma vor ajuta sa-mi sculptez corpul de vis, rapid si eficient, oricand si oricat de mult doresc.

Investitie Totala

500 Ron

Plata Curenta
100 Ron

(prima rata)

Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de acces la zona de membri. Te rog asigura-te ca sunt corecte.

Pasul 2: Finalizeaza Comanda
Ai nevoie de ajutor?

Citeste acest ghid rapid pentru plata online in deplina siguranta sau contacteaza-ne pentru mai multe informatii:

Plata Online e Sigura si Confidentiala

Nu vom impartasi niciodata datele tale de contact, iar la cele bancare nici nu avem acces. Siguranta platii online e garantata de cei mai buni intermediari din lume. Mai multe detalii in politica de cumparare si politica de confidentialitate.