Comanda
Plata
Acces

Promotie Limitata

97 Ron


Pret
49 Ron

Introdu datele personale
pentru crearea contului privat de acces:

Alege metoda preferata de plata:

Comanda si Plata 100% Sigura

Intermediari specializati garanteaza siguranta si confidentialitatea platii online. Astfel, nimeni nu are acces la datele cardului tau.

Acces Imediat si Nelimitat

Pe baza numelui si adresei de email ti se va crea instant cont in zona privata de membri de unde vei putea accesa oricand produsele comandate.

Garantie Completa

Daca din orice motive nu esti multumit de produsele comandate, te rog sa ma anunti in primele 48 de ore si am sa-ti returnez toti banii inapoi pe card.

Suport Expert

In calitate de client te vom ajuta gratuit cu raspunsuri la toate intrebarile tale. In plus, vei beneficia de sustinere din partea comunitatii private de membri.

Contact

Pentru orice intrebari legate de comanda scrie-ne la suport@antrenorulmeupersonal.ro sau suna-o pe colega mea Ramona la 031-2295439.

 

Copyright © AntrenorulMeuPersonal.ro
Toate drepturile rezervate Alexandru Popa
Termenii si Conditii | Contact

Vrei si cateva idei de mese pentru slabire si definire?

Ghidul "Mese Metabolice" contine retete gustoase, economice si simplu de preparat ce te vor ajuta sa arzi mai usor si mai placut grasimea nedorita.

50 Ron 39 Ron

30 Ron Gratuit

Iar daca il comanzi acum am sa-ti dau GRATUIT ghidul "Anti-Deficiente" ce contine 23 de pasi simpli prin care vei debloca si accelera arderea grasimilor.