Comanda
Plata
Acces

Program de antrenament special ce dezvolta muschi atragatori cat si foarte puternici in viata de zi cu zi (nu doar umflati).

Exercitiile sunt inteligent planificate de-a lungul a 3-4 zile pe saptamana si necesita cel putin o haltera si gantere - ideal si scripeti, bara de tractiuni si paralele.

Primesti totul detaliat pas cu pas in format digital (PDF) si aplicatie online, cu tot cu video-uri demonstrative pentru fiecare exercitiu.

Oferta Speciala

100 Ron


Pret
47 Ron

Introdu datele personale
pentru crearea contului privat de acces:

Alege metoda preferata de plata:

Comanda si Plata 100% Sigura

Intermediari specializati garanteaza siguranta si confidentialitatea platii online. Astfel, nimeni nu are acces la datele cardului tau.

Acces Imediat si Nelimitat

Pe baza numelui si adresei de email ti se va crea instant cont in zona privata de membri de unde vei putea accesa oricand produsele comandate.

Solutii Moderne cu Rezultate Dovedite

Toate solutiile oferite se bazeaza pe strategiile cele mai eficiente a expertilor in domeniu si sunt dovedite sa aduca rezultate excelente la peste 9600 de clienti.

Suport Gratuit

In calitate de client te vom ajuta gratuit cu raspunsuri la intrebarile tale prin intermediul unei comunitati private de membri.

Garantie Completa

Daca din orice motiv nu esti multumit de produsele comandate, te rog sa ma anunti si am sa-ti returnez toti banii inapoi pe card fara discutii.

 

Copyright © AntrenorulMeuPersonal.ro
Toate drepturile rezervate Alexandru Popa
Termeni si Conditii | Ajutor

Cum stai cu alimentatia? Ti-ar putea sabota cresterile?

In ghidul "Mese pentru Muschi" detaliez retelele rapide, economice si simplu de preparat ce te vor ajuta sa-ti dezvolti mai rapid muschii doriti in timp ce te bucuri mai mult de alimentatia de zi cu zi.

50 Ron 33 Ron

30 Ron Gratuit

Iar daca-l comanzi acum pentru doar 33 Ron in plus am sa-ti dau GRATUIT ghidul "Anti-Deficiente" ce contine peste douazeci de pasi simpli prin care vei debloca cresterile rapide in masa musculara.