Comanda
Plata
Acces
Comanda Initiata

Detaliile comenzii tale au fost salvate in siguranta.

Suma de plata: 97 Ron

Datele Bancare

Banca: Banca Transilvania

Titular Cont: Popa D.L. Alexandru I.I.

Numar Cont: RO06BTRLRONCRT0277120401

Primeste datele prin SMS

Poti sa primesti SMS o singura data pentru comanda ta. Asigura-te ca numarul e scris corect. Nu vom impartasi numarul tau cu nimeni si nu vom trimite alte mesaje.

Pentru a obtine acces la produsul dorit, tot ce mai trebuie sa faci acum este sa efectuezi plata prin una din variantele de mai jos:

  • Optiunea 1: Depunere in Cont

    Completeaza un "ordin de plata" la ghiseul Bancii Transilvania cu datele tale din buletin si detaliile contului de pe aceasta pagina.

  • Optiunea 2: Transfer Bancar

    Daca ai deja cont la orice banca, poti efectua o plata din contul tau in contul nostru. Fie prin platforma ta de Online Banking, fie mergand la ghiseul bancii la care ai deja cont.

Dupa efectuarea depunerii, trimite-ne inapoi dovada platii (spre exemplu o poza a chitantei) pe adresa de email suport@antrenorulmeupersonal.ro sau intr-un mesaj pe Facebook.

Daca nu ai aceasta posibilitate, spune-ne sa verificam noi contul - caz in care e posibil ca procesul sa dureze mai mult.

De indata ce vedem mesajul tau iti vom trimite inapoi datele de acces la zona speciala de membri de unde poti accesa produsul comandat si vei incepe sa-ti sculptezi mai rapid, mai usor si mai sanatos corpul dorit.