Felicitari. Iata comanda ta:
Ghidul "Exercitii la Puterea a 3-a"
pentru Masa Musculara Rapida

  • Scurtătură dovedită prin care vei profita la maxim de toate cele 3 mecanisme ale hipertrofiei si creste de 2-3 ori mai rapid in masa musculara (fara a te antrena mai mult timp)
  • 30+ Video-demonstratii a tuturor celor 3 tipuri de exercitii pentru fiecare grupa musculara principala, pentru a-ti dezvolta MULT mai usor pieptul, bratele, umerii sau oricare alta zona doresti
  • Program complet de antrenament ce planuieste strategic aceste 3 tipuri de exercitii si te ajuta sa cresti mult mai rapid si mai usor in masa musculara, fie ca ai timp de 3, 4 sau 5 antrenamente pe saptamana.

Bonus Special Gratuit

Finalizeaza comanda acum si vei primi acces instant la "Cercul Intern" - comunitatea privata din care vei descarca produsul comandat si prin care eu, alti specialisti si persoane in aceasi situatie ca tine, iti vom raspunde la orice intrebare si te vom ajuta sa obtii corpul impresionant si atragator pe care ti-l doresti.

Pret Total
9 Euro
Atentie: Acest pret special va creste in curand la 11 Euro
Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de intrare in zona privata de membri de unde vei accesa intreg sistemul. Te rog asigura-te ca sunt corecte.

Pasul 2: Alege metoda preferata de plata

OFERTA UNICA - 45% Reducere: Vrei si ghidul "Mese pentru Muschi"? In el gasesti mai multe retete rapide, economice si simplu de preparat ce te vor ajuta MULT cu cresterea in masa musculara.

Bifeaza DA pentru a-l adauga comenzii tale pentru doar 5 Euro in plus! (Pretul sau normal este de 9 Euro)

Pret total 9 Euro
Plata online 100% sigura

Plata 100% Sigura si Confidentiala

Nu vom impartasi niciodata emailul tau, iar la alte date nici nu avem acces. Siguranta platii online e garantata de cei mai buni intermediari din lume. Mai multe detalii in politica de cumparare si politica de confidentialitate.

Ai nevoie de ajutor cu comanda?

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii: