Antrenorul Meu Personal

Oferta Speciala Limitata

57% Reducere

Apasa Aici si Comanda Acum
 97 Ron  9 Euro (~ 42 Ron)

Raspunsuri la Intrebarile Frecvente

Ce e?

Antrenamentul "Impuls" e un plan de exercitii complet si detaliat pas-cu-pas ce iti determina corpul sa treaca peste momentele in care progresul incetineste sau se opreste complet (asa numitele "platouri") si il forteaza sa continue sa creasca mai mult in forta si masa musculara.

De ce sa-l folosesc?

Daca te antrenezi de ceva timp, cel mai probabil ai observat ca nu mai cresti la fel de rapid ca la inceput. Iar vointa de a ridica greutati tot mai mari sau rotirea prin exercitiile deja cunoscute nu ajuta cu mare lucru. In schimb, prin antrenamentul "Impuls" vei da un nou avant cresterii si vei putea continua sa-ti dezvolti muschii in ritm accelerat.

Pentru cine e?

Antrenamentul "Impuls" NU e pentru incepatori si NU e pentru persoanele cu dureri active de spate sau alte limitari in miscare. Acest plan unic e pentru toti barbatii ce doresc sa dea un impuls cresterii in masa musculara, pentru a depasi limitarile curente si a continua sa arate tot si tot mai impresionant si mai atragator.

Cat e de greu?

Antrenamentul "Impuls" nu e un program spartan ce te chinuie zeci de minute si te lasa super-obosit. Din contra, e creat pentru a fi cat mai eficient si a stimula cresterea cu minim de stres inutil.

Programul e format din 4 sedinte de antrenament pe saptamana ce nu dureaza mai mult de 60 de minute fiecare. Daca esti obisnuit cu mai multe antrenament, limitandu-te la 4 va fi o schimbare bine venita. Iar daca nu ai timp decat de 3, poti pur si simplu continua cu antrenamentul la care ai ramas.

Cum functioneaza?

Secretul succesului din spatele antrenamentului "Impuls" are de-a face cu utilizarea unor exercitii deosebite pe care nu le-ai mai facut pana acum, impreuna cu tehnici speciale de crestere a stimulului la miscarile fundamentale, organizate inteligent intr-un plan complet.

Programul e alcatuit din 2 faze a cate 2 saptamani. Daca esti ca majoritatea clientilor cu care am lucrat, o singura faza de 2 saptamani va fi suficienta pentru a te scoate din rutina. In timp ce o folosesti vei creste cum nu ai mai facut-o de mult, iar dupa cele 2 saptamani te vei putea intoarce la antrenamentul anterior sau continua cu alt antrenament inteligent ce ti-l ofer pe site si vei vedea ca va functiona mai bine pentru tine. Ca si cum acest impuls te-a trecut de o bariera ascunsa si acum poti continua sa cresti din nou. Alternativ, daca acest stil de antrenament iti place mult, poti contiuna si cu faza a 2-a pentru inca doua saptamani sau o poti pastra pentru viitor, in caz ca peste cateva luni bune te lovesti de alta bariera si alt platou.

Cine e Alexandru Popa?

Alexandru Popa e certificat ca antrenor personal specializat in nutritie si antrenament pentru atletii de performanta si fondatorul AntrenorulMeuPersonal.ro. In ultimii 10 ani Alexandru a dobandit o multime de cunostinte de la expertii de top din lumea intreaga si experienta practica ajutand sute de clienti, a publicat sute de articole detaliate, 3 carti si numeroase programe nutritionale si de antrenament apreciate de mii de oameni din intreaga tara.

Cum si cand il primesc?

Antrenamentul "Impuls" e disponibil in format digital iar atat descrierera completa a planului cat si videourile demonstrative pentru fiecare exercitiu pot fi vazute de pe orice smartphone, tableta sau computer. El poate fi accesat instant dintr-o zona privata de membri la care vei primi automat un nume de utilizator si o parola imediat dupa plata online 100% sigura.

Oferta Speciala Limitata

57% Reducere

Apasa Aici si Comanda Acum
 97 Ron  9 Euro (~ 42 Ron)