Iata ce vei descoperi:

Video 1

Exercitiile

Descopera cele mai eficiente variante de exercitii, plus un "Truc Neuronal" simplu pentru a-ti simti muschii lucrand si dezvolta mult mai usor pieptul, bicepsii sau orice grupa musculara doresti.

Video 2

Antrenamentul

Pericolele ascunse ale antrenamentelor facute de 90% din tipi, cum sa alegi o impartire de grupe si zile optima corpului tau, numarul ideal de repetari & serii, plus multe alte secrete ale antrenamentelor pentru muschi impresionanti.

Video 3

Alimentatia

Ce alimente sa consumi mai des si de care sa te feresti, cele "6 Reguli de Aur" ale nutritiei simple si super-eficiente pentru muschi atragatori, top 3 suplimente si o reteta speciala de Super-Shake-uri, plus multe alte sfaturi putin-cunoscute.

Incepe Cursul Gratuit

Despre Alexandru Popa

Alexandru Popa, Specialist in Nutritie si Antrenament de Performanta si fondatorul site-ului AntrenorulMeuPersonal.ro, a ajutat deja peste 1200 de tipi din toata tara sa creasca mai mult, mai rapid si mai usor in masa musculara.

Acum, prin intermediul acestui mini-curs online gratuit el iti va dezvalui secretele expertilor si te va ajuta sa-ti construiesti un corp cu adevarat impresionant si atragator, fara batai de cap.

Incepe Cursul Gratuit