Serviciile Oferite

Salut, sunt Alexandru Popa, fondatorul AntrenorulMeuPersonal.ro, iar în cele ce urmează vei găsi felurile principale prin care pot să te ajut personal în călătoria ta spre corpul tău dorit și spre toate experiențele de viată care se bazează pe aspectul, sănătatea și puterea sa.

Consiliere Holistică

Imaginează-ți că mergi dintr-o parte în alta să vorbești cu diferiți consilieri bine educați în diferite domenii: un nutriționist, un specialist în arderea grăsimilor corporale și dezvoltarea masei musculare, un fizioterapeut specializat în echilibrarea posturală, un doctor naturist, un biohacker, un psihoterapeut specializat pe motivație și performantă mentală, si alții.

Când discuți cu mine online într-o sesiune de “Consiliere Holistică” obții ce e mai bun din toate aceste domenii dintr-un foc, într-un mod bine-echilibrat, și primești soluții practice care fără indoială vor funcționa excelent pentru tine.

Cost: 90 Euro

Durată: 60-75 minute

Locație: Online

Comandă: Apasă Aici

Colaborare Apropiată

În caz că-ți dorești o transformare impresionantă și vrei să te asiguri că nu-ți scapa nimic pe parcurs și progresezi cat mai eficient și mai aliniat nevoilor tale, sau pur și simplu simți ca ți-ar placea să ai alături de tine un ghid experiențat, aceasta e soluția.

În acest stil de colaborare voi fi alături de tine cu sfaturile potrivite la momentul potrivit pentru 3 luni de zile la rând, asigurându-ți cele mai mari șanse de succes pentru o transformare cu adevărat semnificativă.

Practic, vei avea parte de cate o sedință de “Consiliere Holistica” saptămână de saptămâna, plus conversații prin mesaje text in funcție de nevoi.

Cost: 330 Euro pe lună

Durată: 3 luni

Ofertă: Reducere de 10% la plata în avans pe toate cele 3 luni

Comandă: Înainte de a face un astfel de angajament de durată, comandă o sesiune de “Consiliere Holistică” iar dacă decidem să extindem colaborarea în acest fel vom deduce costul sedinței respective din total.

Creare Antrenament Personalizat

În cazul în care cauți soluții doar pe parte de antrenament, ai experiență cu exercițiile și cauți un program căt mai eficient și mai potrivit nevoilor tale, acest serviciu e soluția.

Completezi un formular online răspunzând la 15 întrebări și în cel mult 3 zile îți trimit înapoi un program de antrenament pentru 4 saptămâni.

Cost: 60 Euro pentru prima lună și 30 Euro pentru următoarele.

Comandă: Apasă Aici