Contact
Cu ce te putem ajuta?

Sfaturi de specialitate

În momentul de față Alexandru Popa nu răspunde personal la intrebări de specialitate decăt în cadrul serviciilor oferite și în asistența clientilor produselor oferite, dar e disponibil pentru interviuri și alte apariții mass media pentru care poate fi contactat prin metodele menționate mai jos în categoria “Alte Subiecte”.

Suport Tehnic și Comercial

Imediat dupa plata online, intermediarul (cel ce proceseaza in siguranta si confidentialitate tranzactia) transmite inapoi site-ului nostru confirmarea platii, iar acesta adauga aproape instantaneu produsele comandate intr-un cont privat de membru si transmite datele de acces prin email la adresa specificata odata cu comanda.

Uneori se poate intampla ca acest proces automat sa fie intrerupt din diverse motive tehnice, caz in care recomandam urmatoarele solutii:

Solutia 1: Verificat toate directoare le casuta personala de email (inclusiv “Spam” sau “Promotii”) pentru un mesaj de la “Alexandru Popa” sau “Antrenorul Meu Personal” pentru datele de acces la site.

Solutia 2: Daca solutia de mai sus nu a fost de ajutor, foloseste direct optiunea de resetare a parolei. Introdu adresa de email folosita la pasul intai al comenzii apoi verifica din nou si directoarele de “SPAM” sau “Promotii” din casuta ta de email pentru a primi o parola noua si accesa contul de membru.

Solutia 3: Daca niciuna dintre solutiile de mai sus nu au functionat, te rog trimite-ne un email la suport@antrenorulmeupersonal.ro si vom rezolva situatia in cel mai scurt timp posibil.

**E posibil ca persoanele ce raspund la aceasta casuta de email nu sunt in masura sa ofere sfaturi de nutritie, antrenamente si alte subiecte de specialitate.

Accesul la Produsele Comandate

Produsele comandate pot fi accesate oricand din zona privata de membri gazduita pe un site separat pe care l-am numit CerculIntern. Tot ce trebuie sa faci e sa te autentifici in cont cu adresa de email folosita la comanda si parola primita imediat dupa finalizarea platii.

Daca ai uitat parola o poti reseta oricand folosind linkul special de pe pagina de login.

** Singura exceptie la aceasta regula apare la produsul “Dieta Suprema” a carei aplicatii online are propria zona de membri aici.

Reîmbursări

Pentru a primi banii inapoi te rog trimite-ne un email pe adresa suport@antrenorulmeupersonal.ro mentionand adresa de email și numele folosit la plata online.

In unele cazuri am putea sa te ajutam in schimb cu o alta solutie mai potrivita tie. Daca doresti sa afli mai multe in acest sens, te rog scrie-ne despre tine si solutiile dorite pentru a vedea ce-ti putem recomanda.

Alte Subiecte

Trimite-ne un email la suport@antrenorulmeupersonal.ro