Cu ce te putem ajuta?

Sfaturi de specialitate

De-a lungul anilor am publicat o multime de sfaturi de specialitate. In functie de dorintele tale iti recomandam sa incepi cu unul din urmatoarele ghiduri:

Ghid Slăbire

Ghid Masă Musculară

Nota: Pentru moment nu raspundem personal la intrebari de specialitate prin intermediul acestui site sau pe canalele sociale asociate.

Comenzi & Produse

“- Am platit cu cardul dar nu am primit acces…”

Imediat dupa plata online, intermediarul (cel ce proceseaza in siguranta si confidentialitate tranzactia) transmite inapoi site-ului nostru ca totul a mers bine, iar acesta adauga aproape instantaneu produsele comandate intr-un cont privat de membru, apoi transmite datele de acces la acestea prin email la adresa specificata odata cu comanda.

Uneori se poate intampla ca acest proces sa fie intrerupt din diverse motive tehnice, caz in care iti recomand urmatoarele solutii:

Solutia 1: Verifica-ti casuta de email si in directoarele de “SPAM” sau “Promotii” pentru un mesaj de la Alexandru Popa sau Antrenorul Meu Personal cu datele de acces la site. Uneori acest email automat e filtrat pe nedrept (de gmail, yahoo, etc) si cumparatorii nu observa aparitia sa.

Solutia 2: Daca solutia de mai sus nu a fost de ajutor, foloseste direct optiunea de resetare a parolei. Introdu adresa de email folosita la pasul intai al comenzii apoi verifica din nou si directoarele de “SPAM” sau “Promotii” din casuta ta de email pentru a primi o parola noua si accesa contul de membru.

Solutia 3: Daca niciuna dintre solutiile de mai sus nu au functionat, te rog trimite-ne un email la suport@antrenorulmeupersonal.ro si vom rezolva situatia in cel mai scurt timp posibil. IMPORTANT: Persoanele ce raspund la aceasta casuta de email nu sunt in masura sa ofere sfaturi de nutritie, antrenamente si alte subiecte de specialitate.

“- Cum accesez produsele comandate?

Produsele comandate pot fi accesate oricand din zona privata de membri gazduita pe un site separat pe care l-am numit CerculIntern.ro.

Tot ce trebuie sa faci e sa te autentifici in cont cu adresa de email folosita la comanda si parola primita imediat dupa finalizarea platii.

Daca ai uitat parola o poti reseta oricand folosind linkul special de pe pagina de login.

** Singura exceptie la aceasta regula apare la produsul “Dieta Suprema” a carei aplicatii online are propria zona de membri aici.

“- Doresc banii inapoi!”

Pentru a primi banii inapoi te rog trimite-ne un email pe adresa suport@antrenorulmeupersonal.ro mentionand numele folosit la plata online (cel de pe card) si produsele comandate.

In unele cazuri am putea sa te ajutam in schimb cu o alta solutie mai potrivita tie. Daca doresti sa afli mai multe in acest sens, te rog scrie-ne despre tine si solutiile dorite pentru a vedea ce-ti putem recomanda.

“- Cum pot adresa o intrebare de specialitate?”

Pentru a adresa o intrebare de specialitate in calitate de client, te rog foloseste instructiunile detaliate in contul tau privat de membri.

Alte subiecte tehnice sau comerciale

Te rog trimite-ne un email pe adresa suport@antrenorulmeupersonal.ro

IMPORTANT: Persoanele ce raspund la aceasta casuta de email nu sunt in masura sa ofere sfaturi de nutritie, antrenament sau alte subiecte de specialitate.