Antrenamentul OMEGA

Cel mai Eficient Program de Exercitii pentru Acasa, ce-ti va Sculpta RAPID un Corp Fit si Atragator, fara Echipamente, chiar daca esti Obisnuit cu Sala

Cu acest program special:

  • Antrenezi eficient TOTI muschii, fara niciun echipament, si iti dezvolti un corp bine-proportionat si atragator
  • Accentuezi arderile, scapi mai usor de grasimea in plus si iti definesti patratelele
  • Iti transformi corpul de 2-3 ori mai rapid decat prin orice clasa de fitness sau video cu exercitii

Totul la tine acasa!

Fara greutati, benzi elastice, bara de tractiuni...

...si fara orice fel de improvizatie ciudata precum ridicatul canapelei sau tractiuni sub masa.

Aceste 12 Saptamani de Antrenamente Diferite si Inteligent Planificate iti vor Transforma RAPID Corpul

In programul OMEGA fiecare sedinta de antrenament e diferita... si toate variaza bine planificat de la o saptamana la alta.

Astfel, iti vei asigura progresul cat mai rapid catre corpul fit si atragator la care majoritatea doar viseaza.

Video-urile Demonstrative te Asigura ca Profiti la Maxim de Fiecare Exercitiu

Din cele 54 de video-uri demonstrative incluse in acest program unic, vei descoperi multe exercitii putin-cunoscute si super-eficiente.

Iar cand le vei folosi dupa planul inteligent din acest program unic, vei obtine rezultate MULT mai rapide si mai impresionante.

Solutiile Simple de Personalizare a Programului iti vor Accelera Rezultatele

Antrenamentul OMEGA e usor de personalizat nivelului tau de fitness, programului tau si dorintelor tale.

Vrei sa-ti dezvolti mai rapid anumiti muschi sau sa-ti definesti patratelele? Esti incepator sau ai mers deja mai multi ani la sala? Ai timp doar de doua sau vrei sa faci sapte sedinte pe saptamana?

Vei avea solutii excelente si usor de folosit pentru toate cazurile.

Vei Obtine Rezultate Impresionante, de 2-3 ori Mai RAPID decat prin Alte Optiuni

Exercitiile folosite, modul de executie si strategiile de organizare se bazeaza pe cele mai eficiente solutii, sustinute de expertii de top din ziua de azi...

...iar rezultatele ce le aduc sunt de cel putin 2-3 ori mai bune decat ce ai putea obtine folosind exercitiile gasite la tot pasul, imitand cine-stie-ce vedeta dotata genetic sau urmand o clasa de fitness.

Astfel, cu antrenamentele OMEGA vei economisi o gramada de timp si efort, si-ti vei sculpta mult mai rapid corpul dorit.

Obtine Acum Acces Instant la Antrenamentul OMEGA

Vei avea:

  • 12 saptamani de antrenamente diferite, inteligent planificate si detaliate pas cu pas ce-ti vor sculpta cat se poate de rapid un corp cu adevarat fit si impresionant
  • Solutii complete si simplu de aplicat de personalizare a antrenamentelor pentru a pune mai mult accent pe anumite grupe sau a arde mai rapid grasimea
  • Video-uri demonstrative pentru fiecare exercitiu

Practic, tot ce ai nevoie pentru a obtine rezultate MULT mai impresionante decat prin oricare alta solutie pentru acasa...

...acum la mai putin decat costul unui simplu abonament la sala: o singura plata de  360 Ron  numai 147 Ron - doar 49 Ron/luna.

147 Ron · Plata Sigura · Garantie Completa

Functioneaza excelent!
Am ajutat zeci de clienti cu aceste strategii unice (si sute de altii per total)

In caz ca nu ma cunosti deja, numele meu este Alexandru Popa, iar in ultimii 9 ani am ajutat peste 2400 de barbati sa-si sculpteze corpul dorit.

De-a lungul anilor am ajutat online o multime de clienti sa-si sculpteze un corp super-fit acasa. De aceea, stiu foarte bine cele mai eficiente solutii si sunt sigur ca acest program unic va functiona excelent si pentru tine.

Cu garantia 100% poti incerca antrenamentul OMEGA fara risc

Comanda acum programul, descopera toate detaliile si testeza primele antrenamente fara niciun risc. Daca simti ca nu e pentru tine, pur si simplu trimite-mi un email in primele 3 zile si am sa-ti returnez toti banii inapoi pe card, fara nicio suparare.

Nu-ti mai pierde timpul cu exercitii ineficiente! Incepe acum cu antrenamentul OMEGA

Poate ai observat deja ca 99% din video-urile cu exercitii pentru acasa ce le poti gasi pe internet te obosesc fara sa aduca cine-stie-ce rezultate.

Acum, ai doua optiuni: poti sa continui sa te chinui mult pentru putin, iar cand te uiti in oglinda peste 3 luni de zile nu vei vedea aproape nicio diferenta...

...sau poti sa iei o scurtatura inteligenta - sa profiti la maxim de pe urma exercitiilor acasa si sa-ti sculptezi un corp impresionant, fara chinuri inutile, folosind antrenamentele OMEGA.

147 Ron · Plata Sigura · Garantie Completa

Ai intrebari?
Iata raspunsurile frecvente

Am cateva greutati mici, benzi, bara de tractiuni, etc. Le pot folosi?

Exercitiile folosite in antrenamentele de baza din programul OMEGA nu necesita niciun echipament, dar la multe dintre ele pot fi foarte usor adaugate niste greutati libere.

In plus, daca iti face placere, poti oricand folosi astfel de echipamente in zile separate de antrenament ...si iti explic exact cum sa-ti organizezi programul daca doresti asta.

Cate zile pe saptamana are antrenamentul?

Programul de antrenament OMEGA e format din 3 tipuri de zile (2 fundamentale si 1 focus) ce pot fi alese si organizate in functie de programul tau pentru 2 pana la 5 zile pe saptamana.

De asemenea, la cererea unor clienti, iti explic exact cum sa executi programul daca vrei sa te antrenezi timp de numai 10-15 minute in fiecare zi.

Va trebui sa folosesc sticle de apa? Sa ma atarn de usa, masa sau scaune?

Nu! In niciun caz. Toate exercitiile pot fi executate fara niciun fel de improvizatii ciudate.

Am mers la sala mult timp si pot folosi greutati mari. Ma va ajuta?

Da. Fara indoiala. Vei putea continua sa cresti in masa musculara, doar cu greutatea corpului, atata timp cat respecti recomandarile din program.

Chiar pot creste in masa musculara fara greutati?

Muschii nostrii nu stiu ca forta ce trage de ei (si genereaza tensiunea interna necesara cresterilor) vine de la greutati libere sau de la greutatea corpului. Iar cand inveti sa aliniezi greutatea corpului dupa explicatiile din antrenamentul OMEGA vei putea genera suficient stimul pentru cresteri impresionante.

E mai bun decat aerobic, cardio sau clase de fitness pentru slabire?

Cu mult mai bun. Daca aplici recomandarile simple de personalizare pentru slabire si definire din antrenamentul OMEGA, nu numai ca vei arde mai multe calorii in timpul si in urma antrenamentului (printr-un efect numit EPOC) ci iti vei imbunatatii semnificativ conditia fizica si ajunge sa arati tot mai bine si sa profiti tot mai mult de pe antrenamentele viitoare. Am multe articole pe acest subiect pe site in caz ca vrei sa afli mai multe.

Functioneaza si pentru femei?

Da, functioneaza excelent si pentru femei.

Pentru cine nu e bun?

Antrenamentul OMEGA nu e ideal pentru persoanele cu dureri de incheieturi ce nu le permit sa faca anumite miscari din genunchi, umar, etc deoarece nu vor putea beneficia de toate exercitiile recomandate.

De asemenea, antrenamentul OMEGA nu e ideal pentru complet incepatori. Daca nu ai mai facut exercitii si/sau nu poti face cel putin 10 flotari si 10 fandari, iti recomand sa incepi cu programul "Alfa".

Cum primesc antrenamentul?

Dupa plata online (100% sigura, intermediata de specialisti in domeniu) vei primi automat datele tale de acces la site-ul privat de membri din care vei vedea tot programul, inclusiv video-urile demonstrative pentru fiecare exercitiu.

147 Ron · Plata Sigura · Garantie Completa