Comanda
Plata
Acces
Felicitari. Iata comanda ta:

 • Secretele Nutritiei si Suplimentatiei: Exact ce cat si cand sa mananaci, modele si planuri nutritionale, calculator online de macronutrienti, si multe altele
 • Program Antrenament Hipertrofie Maxima
  (12 saptamani de cresteri optime in masa musculara)
 • Program Antrenament Potentiator
  (alte 4 saptamani pregatitoare pentru intermediari)
 • Program Antrenament Introductiv
  (in caz ca nu ai mai fost la sala)
 • Secretele Mentale, Secretele Recuperarii Rapide, Secretele Optimizarilor Hormonale Naturale
 • Plus 9 Bonusuri Speciale: Fisele de antrenament, Programele pentru acasa, Video-urile demonstrative, Planurile nutritionale, Calculatorul online de macronutrienti, Raspunsuri la toate intrebarile tale si multe altele.

Practic TOT ce ai nevoie pentru a pune pe tine kilograme de muschi impunatori, atragatori si puternici - cat se poate de rapid, indiferent de cat timp mergi la sala sau de tipul tau corporal.

497 Ron

Pretul Sistemului
197 Ron

Vrei sa ajungi si mai impresionant de musculos?

Ti-am pregatit inca 3 luni de antrenamente super-eficiente care sunt continuarea perfecta la cele incluse in programul principal, ajutandu-te sa ajungi impresionant de musculos.

Iar daca le iei acum, iti dau GRATUIT inca 4 luni de antrenamente "FOCUS" ce se concentreaza pe 1 grupa/luna si iti vor dezvolta mult mai rapid Pieptul, Bratele, Umerii sau Abdomenul.

Bifeaza DA pentru a adauga aceste antrenamente comenzii tale.

97 Ron 70 Ron

97 Ron Gratuit

Vrei si ghidul "Mese pentru Muschi"?

In el gasesti retete rapide, economice si simplu de preparat ce te vor ajuta sa arzi mai RAPID si mai USOR grasimea nedorita.

Bifeaza DA pentru a-l adauga comenzii tale cu o reducere de 45%.

9 Euro 23 Ron

Finalizeaza Comanda:

* Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de acces la zona de membri. Te rog asigura-te ca sunt corecte.