Comanda
Plata
Acces

Pret
300 Ron

Introdu datele personale
pentru crearea contului privat de acces:

Alege metoda preferata de plata:

Comanda si Plata 100% Sigura

Intermediari specializati garanteaza siguranta si confidentialitatea platii online. Astfel, nimeni nu are acces la datele cardului tau.

Acces Imediat si Nelimitat

Pe baza numelui si adresei de email ti se va crea instant cont in zona privata de membri de unde vei putea accesa oricand produsele comandate.

Solutii Moderne cu Rezultate Dovedite

Toate solutiile oferite se bazeaza pe strategiile cele mai eficiente a expertilor in domeniu si sunt dovedite sa aduca rezultate excelente la peste 9600 de clienti.

Suport Gratuit

In calitate de client te vom ajuta gratuit cu raspunsuri la intrebarile tale prin intermediul unei comunitati private de membri.

Garantie Completa

Daca din orice motiv nu esti multumit de produsele comandate, te rog sa ma anunti si am sa-ti returnez toti banii inapoi pe card fara discutii.

 

Copyright © AntrenorulMeuPersonal.ro
Toate drepturile rezervate Alexandru Popa
Termeni si Conditii | Ajutor

Vrei sa pui mai mult accent pe anumite grupe?

Antrenamente "Focus" sunt 4 variatii a programului principal ce pun mai mult accent pe Piept, Brate, Umeri si Abdomen.

97 Ron 70 Ron

97 Ron Gratuit

Iar daca le comanzi acum cu 27% reducere am sa-ti dau GRATUIT continuarea planurilor "Hipertrofie Maxima" (fazele 4-6 de antrenament).

Astfel economisesti 124 Ron si castigi inca 7 luni de antrenament pentru doar 70 Ron.

Vrei mai multe retete de mese?

Ghidul "Mese pentru Muschi" contine retete rapide, economice si simplu de preparat ce te vor ajuta sa te bucuri mai mult de alimentatia de zi cu zi.

50 Ron 23 Ron

40 Ron Gratuit

Iar daca il comanzi acum am sa-ti dau GRATUIT ghidul "Anti-Deficiente" ce contine 23 de pasi simpli prin care vei debloca cresterea rapida in masa musculara.