Ghidul "Conditionare Metabolica"

  • Solutia simpla pentru a arde de pana la 6 ori mai multa grasime in doar 4-20 de minute de antrenamente inteligente decat in 40 de minute de cardio clasic.
  • Ghidul contine 29 dintre cele mai eficiente antrenamente din toate cele 7 categorii de Conditionare Metabolica, impreuna cu videouri demostrative pentru toate exercitiile folosite...
  • Plus toate secretele pe care trebuie sa stii pentru a-ti crea propriul antrenament super-eficient de Conditionare Metabolica si a-ti sculpta mult mai usor un corp cu adevarat sanatos, impresionant si atragator.

Excelent atat pentru barbati cat si pentru femei, fie ca te antrenezi acasa doar cu greutatea corpului, ca ai greutati libere sau ca mergi la sala si fie ca urmezi deja un program sau nu.

Bonus Special Gratuit

Finalizeaza comanda acum si vei primi acces instant la "Cercul Intern" - comunitatea privata din care vei descarca produsul comandat si prin care eu, alti specialisti si persoane in aceasi situatie ca tine, iti vom raspunde la orice intrebare si te vom ajuta personal sa obtii corpul impresionant si atragator pe care ti-l doresti.

Pret Total
9 Euro
Atentie: Acest pret special va creste in curand la 11 Euro
Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de intrare in zona privata de membri de unde vei accesa intreg sistemul. Te rog asigura-te ca sunt corecte.

Pasul 2: Alege metoda preferata de plata

OFERTA UNICA - 22% Reducere: Vrei si ghidul "Mese Metabolice"? In el gasesti cea mai simpla si eficienta cale de a te bucura de alimentatia ta zilnica + retete rapide, economice si simplu de preparat ce te vor ajuta sa arzi RAPID grasimea nedorita.

Bifeaza DA pentru a-l adauga comenzii tale pentru doar 7 Euro in plus! (Pretul sau normal este de 9 Euro)

Pret total 9 Euro
Plata online 100% sigura

Plata 100% Sigura si Confidentiala

Nu vom impartasi niciodata emailul tau, iar la alte date nici nu avem acces. Siguranta platii online e garantata de cei mai buni intermediari din lume. Mai multe detalii in politica de cumparare si politica de confidentialitate.

Ai nevoie de ajutor cu comanda?

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii: