Abonament Lunar
la Revista Online MagniFit

Da Alex. Vreau sa ma abonez acum la revista online MagniFit si sa primesc acces instant la prima editie a acesteia pentru a incepe sa-mi sculptez mai usor, rapid si placut corpul dorit.

Inteleg ca plata online e 100% sigura si beneficiez de o garantie completa timp de 48 de ore, prin care pot cere si voi primi toti banii inapoi, fara discutii si fara suparare.

Inteleg ca dupa 30 de zile voi fi automat facturat aceasi suma speciala de astazi (pretul abonamentului meu nu va creste niciodata) si voi primi acces imediat la numarul 2 al revistei. De asemenea, inteleg ca acest abonament va continua automat, luna de luna, pana in momentul in care doresc sa il opresc.

Pret Special
27 Ron / luna
Atentie: Pretul special de astazi va creste dupa primii 1500 clienti. Incepe acum si pretul abonamentului tau nu va creste niciodata.
Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de intrare in zona privata de membri de unde vei accesa editiile revistei. Te rog asigura-te ca sunt corecte.

Pasul 2: Alege metoda preferata de plata
Ai nevoie de ajutor cu comanda?

Verifica ghidul de plata sau contacteaza-ne pentru mai multe informatii:

Plata 100% Sigura si Confidentiala

Nu vom impartasi niciodata emailul tau, iar la alte date nici nu avem acces. Siguranta platii online e garantata de cei mai buni intermediari din lume. Mai multe detalii in politica de cumparare si politica de confidentialitate.