Cel mai eficient program de antrenament pentru definire ce-ti va sculpta rapid patratelele si scoate in evidenta muschii atragatori

Daca ti-ai dori un abdomen mai definit si muschi mai "sculptati" dar nu vrei sa te chinui cu diete restrictive sau ore in sir de cardio, ai ajung la locul potrivit!

Salut,

Numele meu este Alexandru Popa, sunt certificat ca antrenor personal specializat in antrenamente de performanta, iar sculptarea unui corp cat mai fit e pasiunea mea.

De aceea, in ultimii ani am invatat tot ce se poate despre antrenamente, am testat nenumarate strategii si am vazut personal ce functioneaza mai bine si ce nu - atat pentru mine cat si pentru o multime de clienti.

Apoi, pentru a ajuta si mai multi oameni, am detaliat pas cu pas unul dintre cele mai eficiente planuri de antrenament pentru definire intr-un ghid complet:

Programul de Antrenament
"OmniFit"

  • 12 saptamani diferite si strategic-progresive de antrenament in urma carora corpul tau va arata tot mai definit
  • Fiecare a cate 4 sedinte diferite de antrenament care-ti vor aduce rezultate maxime fara chin inutil (ce pot fi reduse cu succes la 3 zile daca nu ai timp de 4)
  • Exercitii atletice bazate pe greutati libere, care pot fi facute in orice sala de fitness (chiar si acasa daca ai cel putin 2 gantere reglabile)

De ce e mult mai bun decat alte antrenamente de definire

Majoritatea antrenamentelor pentru definire se concentreaza pe arderea cat mai multor calorii. Prin urmare necesita si o dieta stricta ca sa aduca rezultate.

In schimb, programul "OmniFit" iti forteaza corpul sa se transforme stimuland inteligent si bine echilibrat sistemul nervos, muscular, circulator, respirator cat si cel hormonal.

Practic, nu va trebui sa te chinui sa faci exercitii pentru a-ti pastra masa musculara, apoi exercitii pentru a arde grasimea, iar peste toate astea sa urmezi o dieta dificila.

Urmand antrenamentele "OmniFit" corpul tau se va defini mult mai rapid si mai sigur decat prin metodele folosite de majoritatea oamenilor, fara ca tu sa te chinui inutil.

Cum functioneaza

Programul „OmniFit” e alcatuit in 4 tipuri de antrenamente:

  • Antrenamentele "Metabolice de Forta" iti vor dezvolta forta si masa musculara in timp ce-ti cresc metabolismul (ceea ce te va ajuta la arderea grasimilor)
  • Antrenamentele cu "Tempo Modificat" iti vor creste natural secretia unui hormon esential atat arderii grasimilor cat si dezvoltarii masei musculare
  • Antrenamentele de "Conditionare Metabolica" iti accelereaza metabolismul si topesc mai multa grasime corporala ore in sir dupa finalizarea sedintei, fara a sabota masa musculara
  • Antrenamentele cu "Escalarea Densitatii" duc idea de 'cardio' la nivelul urmator lucrand mai intens mai toate grupele musculare si arzand mai multe calorii

Alegerea strategica a exercitiilor, numarului de serii, repetari si altor parametri ai antrenamentului te asigura ca obtii rezultate maxime la fiecare sedinta, fara supra-antrenare.

Iar prin planificarea bine-calculata a progresului acestor parametri de-a lungul saptamanilor, corpul tau nu are cum sa nu se transforme rapid, fara plafonare, si sa arate tot mai definit si mai atragator.

La ce te poti astepta

Daca ai mai multa grasime si mai putini muschi, ai putea obtine rezultate similare cu Claudiu care a folosit acest program pentru a da jos aproximativ 10kg de grasime si a-si reliefa muschii.

Daca ai mai multa experienta cu sala, ai putea obtine rezultate similare cu Dan care a folosit acest program pentru arde ultimii cm de grasime si a-si defini un corp impresionant.

Iar pozele de mai jos (100% reale, primite de la clientii mei) nu numai ca atesta eficienta solutiilor mele de top ci demonstreaza alte rezultate la care te-ai putea astepta.

Practic, indiferent de tipul tau corporal si nivelul de grasime, cu antrenamentele "OmniFit":

  • Vei profita la maxim de pe fiecare minut de exercitii si-ti vei transforma corpul de cel putin 2-3 ori mai rapid decat prin alte antrenamente de definire
  • Vei arde impresionant de rapid grasimea - inclusiv cea din zonele mai incapatanate - fara sa trebuiasca sa urmezi o dieta stricta sau sa alergi ore in sir
  • Vei scoate in evidenta toti muschii atragatori si sculpta un corp ce arata cat se poate de „Fit”

Cum accesezi programul

Toate antrenamentele sunt detaliate pas cu pas intr-o zona privata a site-ului cat si intr-o aplicatie online exclusiva clientilor.

Acolo vei avea toate informatiile necesare pentru a profita la maxim de acest antrenament unic, inclusic videouri demonstrative cu executia optima a tuturor exercitiilor recomandate si abilitatea de a-ti salva greutatile folosite pentru a-ti urmari mai usor progresul.

Programul de antrenament "OmniFit" e acum disponibil pentru doar 19 Ron pe saptamana, accesibil cu o plata unica pentru toate cele 12 saptamani de numai  228  200 Ron.

19 Ron / Saptamana · Plata Unica  228  200 Ron
Garantie Completa