Top 10 Secrete Fitness

Top 10 “Secrete” pentru un Corp cu Adevărat Fit și Atrăgător

Cum ar fi sa-ti poti sculpta un corp mai fit si mai atragator, mult mai rapid si cu mai putine batai de cap decat majoritatea oamenilor?

Ei bine, e total posibil.

Poti sa arzi rapid grasimea, sa-ti dezvolti eficient muschii…

…apoi sa te bucuri fara griji de un corp cat mai „fit” si atragator fara sa-ti dedici viata acestui scop.

Dar nu prin sfaturile de la tot pasul si nu imitand restul oamenilor.

Peste 98% din oamenii care-si doresc un corp mai fit nu reusesc niciodata sa ajunga la acel aspect impresionant cu muschi atragatori si patratele definie. Iar dintre putinii ce reusesc, majoritatea o fac cu foarte multe sacrificii.

Daca vrei rezultate diferite, trebuie sa faci lucrurile diferit.

Trebuie sa gasesti metode mai inteligente si mai eficiente.

Trebuie sa depasesti sfaturile superficiale de la tot pasul si sa profiti de strategiile putin-cunoscute ale expertilor de top.

Pentru asta, iti recomand sa incepi cu urmatoarele 10 secrete:

Secretul #1: Poti mai mult decat crezi (si mai usor)

Totul incepe cu mentalitatea de succes.

Daca nu crezi ca o sa poti, cu siguranta nu o sa poti.

Daca te gandesti ca ai nevoie de 5-6 zile de exercitii pe saptamana, ca trebuie sa cantaresti si sa masori tot ce mananci, ca trebuie sa dai o gramada de bani pe suplimente sau ca trebuie sa-ti risti sanatatea cu substante periculoase pentru a arata cu adevarat fit… sansele sunt ca nici macar nu o sa incerci.

Astfel de „credinte limitante” te tin inapoi mai mult decat orice altceva.

Si nu sunt adevarate!

Clar unii se chinuie asa. Dar nu inseamna ca e singura cale.

Daca nu vrei sa castigi un concurs…

Ci doar sa arati MULT peste 99.99% din oameni – sa ai patratelele definite si formele musculare atragatoare…

…atunci nu trebuie sa faci nici un sacrificu major.

Evident, daca ai cateva kilograme in plus sau daca te chinui de mult dar nu reusesti, trebuie sa faci o schimbare. Trebuie sa iesi din zona de confort. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie foarte dificil.

Asa ca, inainte de a citi urmatoarele secrete, porneste cu mintea deschisa.

Nu te gandi niciodata ca nu poti face asta, ci intreaba-te „cum as putea face si eu asta?” sau macar „cum as putea incepe sa fac o parte din asta?”.

Secretul #2: Poti Dezvolta Muschii si Arde Grasimea Concomitent

Prin „compozitie corporala” ma refer la raportul intre muschi si grasime.

Pentru a arata cat mai fit ai nevoie de un anumit raport intre cele doua.

Termeni precum „definit” sau „tonifiat” nu se refera la cine-stie-ce calitati misterioase a corpului, ci sunt date de un strat redus de grasime peste muschi suficient de dezvoltati.

Iar vestea buna e ca iti poti imbunatati compozitia si sculpta corpul dorit mai rapid decat majoritatea oamenilor cred.

Mai de mult, instructorii de fitness si nutritionistii spuneau ca nu poti arde grasimea si creste in masa musculara in acelasi timp, deoarece pentru a dezvolta ai nevoie de mai multe calorii, iar pentru a topi de mai putine.

Prin urmare toti barbatii si toate femeile ce doreau sa arate cat mai fit treceau prin perioade de „masa” si perioade de „definire”. Majoritatea lunilor pe an se lasau sa se ingrase in speranta de a creste in masa musculara, apoi cand venea momentul sa arate mai bine (pentru a iesi la plaja vara sau a participa la un concurs) incepeau sa se chinuie sa arda grasimea sperand sa nu piarda prea mult din muschi.

Noroc ca lucrurile nu functioneaza chiar asa.

E total posibil sa arati bine fara intrerupere – sa ai patratele vizibile tot timpul anului, chiar daca doresti sa cresti in masa musculara.

Si e total posibil sa arzi grasimea in timp ce dezvolti masa musculara.

De ce?

In primul rand, pentru ca dezvoltarea musculara nu necesita neaparat mai multe calorii. Necesita un mediu anabolic si un balans pozitiv de nitrogen. Iar acest lucru poate fi obtinut destul de simplu si in deficit caloric, consumand mai multe proteine si antrenandu-te inteligent.

In al doilea rand, pentru ca organismul nostru functioneaza in timp real. Nu trage linie la sfarsitul zilei si decide daca sa dezvolte muschii sau sa arda grasimea, ci e in continua restructurare si trece in mod natural prin momente in care construieste si momente in care arde.

Stiind asta, poti incepe sa-ti sculptezi corpul dorit mai rapid, apoi sa-l pastrezi fara probleme.

Iata cum iti recomand sa faci asta mai eficient:

  • Daca ai destul de multa grasime de dat jos (peste 10kg) incepe cu sistemul „Scapa de Burta ca un Barbat Adevarat”. Cu programele din acesta vei da jos cat mai multa grasime nedorita in timp ce dezvolti forta si masa musculara. Asftel, nu numai ca vei arata mai bine, dar iti va fi mai usor sa cresti in masa musculara pe viitor.
  • Daca masa musculara e obiectivul tau principal si nu ai multa grasime de dat jos (peste 10kg), foloseste strategiile detaliate pas cu pas in sistemul „Secretele Masei Musculare”.

    Iar daca ai si un pic de grasime de care vrei sa scapi in acelasi timp, adauga cate o sesiune de conditionare metabolica la sfarsitul antrenamentelor de masa musculara sau in zile separate.

  • Daca nu vrei neaparat mai multa masa musculara, dar vrei sa scapi de ultimii centimetri de grasime incapatanata si sa-ti definesti un corp cat mai fit, alege sistemul „OmniFit”.

Secretul #3: Toate Urmatoarele 3 Elemente merita Atentie!

Corpul uman este foarte complex.

Totusi, privit din avion, exista doar 3 factori ce influenteaza sanatatea, nivelul de fitness si aspectul corporal:

  • Alimentatia – Ce, cat si cand mananci
  • Antrenamentul – Tipul de efort
  • Relaxarea

Iar toate sunt foarte importante!

Cu atat mai mult daca iti doresti in corp cu adevarat fit si atragator.

O persoana supraponderata ar putea da jos cateva kilograme schimbandu-si doar alimentatia. Urmand o dieta inteligenta de slabire pentru persoane sedentare spre exemplu.

In schimb, o persoana ce doreste sa arate cat mai bine, sa se miste cat mai usor si sa-si maximizez sanatatea pe termen lung, are nevoie de toate trei.

„Stresul si Odihna” e cel mai putin inteles element dintre toate 3, in special in randul pasionatilor de fitness, dar tot mai multi experti il considera extrem de important. Iar studiile in domeniu si intelegerea noastra asupra corpului uman confirma acest lucru.

Daca duci o viata stresanta, in care corpul tau e foarte des in alerta (nervos, tensionat, agitat, ingrijorat) de-a lungul zilei sau nu reusesti sa dormi adanc de-a lungul noptii, toate sistemele corpului vor fi afectate.

Nu numai ca nu vei digera si asimila bine alimentele ce le mananci si nu vei avea energie si putere de concentrare pentru antrenamente inteligente, ci hormonii stresului vor distruge din muschii pe care ii ai si bloca arderea grasimilor, pe langa o cascada intreaga de efecte negative asupra sanatatii.

Prin urmare, unul dintre primii pasi e sa incerci sa-ti reduci stresul si sa-ti imbunatatesti calitatea si cantitatea somnului adanc.

Apoi, cu celelalte doua elemente te voi ajuta eu, oferindu-ti cele mai moderne si eficiente strategii.

Secretul #4: Fitness vs Sanatate pe Termen Scurt si Lung

Daca vrei sa arati, sa te simti si sa te misti cat mai bine pentru o parte cat mai mare a vietii tale, sfatul meu e sa te gandesti pe termen lung de la bun inceput.

De aceea iti recomand sa:

  • Faci exercitiiile cat mai eficient, stimuland optim muschii fara a uza inutil incheieturile.

    La inceput, mai ales in tinerete, poti face exercitiile putin gresit fara probleme. Dar pe masura ce timpul trece, majoritatea oamenilor se lovesc de o gramada de dureri „de supra-uzura” sau de accidentari grave cauzate de mici greseli in forma de executie a exercitiilor.

    Avand in vedere ca forma optima de executie e greu de vazut cu ochiul liber si majoritatea oamenilor o gresesc, am creat un curs video online in care iti explic secretele exercitiilor.

  • Investesti in masa musculara. Chiar daca nu iti doresti un corp ce arata musculos, te asiguri ca o parte cat mai mare a circumferintelor dorite (grosimea coapsei, bratului, etc) e formata din muschi, nu grasime.
  • Pastrezi densitatea osoasa, nu doar prin alimentatie, ci prin plasarea unor greutati mai semnificative de-a lungul oaselor, facand exercitii de forta.
  • Incerci sa mananci cat mai sanatos. In loc sa te gandesti doar la Calorii, Proteine, Carbohidrati si Grasimi pentru a slabi sau a creste in masa musculara (precum recomanda unii instructori sau ai putea vedea in diverse diete)……pentru sanatate pe termen lung trebuie sa ai grija si la alimentele pe care le alegi. La densitatea de micronutrienti si alti compusi sanatosi pe care ii ofera, cat si la lipsa compusilor daunatori (toxine, anti-nutrienti, etc).

    Nota: In toate sistemele mele de succes iti ofer o lista lunga de alimente sanatoase de care te poti bucura si iti explic cum poti sa mananci cantitatile de care ai nevoie din fiecare grupa, fara sa-ti bati capul cu cantaritul si calculele matematice.

Secretul #5: Cei 3 Factori ai Alimentatiei

De-a lungul anilor, ajutand sute de clienti sa-si puna la punct nutritia pentru a-si sculpta corpul dorit am descoperit ca alimentatia de succes e la intersectia urmatorilor 3 factori:

Alimentatie Fitness - Slabire si Definire, Masa Musculara

Fie ca vrei sa cresti in masa musculara sau sa scapi de grasimea in plus, ai nevoie de toti 3 factorii.

  • Simplitate = Cat e de usor sa urmezi un plan nutritional.

    Dar simplitatea de una singura nu e de ajuns. Spre exemplu: dieta cu orez, dieta cu oua sau alte „diete cu” sunt alegeri foarte proaste, ce nu aduc nici un beneficiu real, chiar daca sunt simple.

  • Nivel Caloric = Cate calorii consumi si macronutrientii din care provin (cate proteine, carbohidrati si grasimi).

    Din nou, aceste valori de unele singure nu sunt deajuns.Fara componenta de „simplitate” ele pot fi extrem de greu de atins necesitand sa cantaresti ce mananci, sa cauti valori nutritionale pe etichete sau in baze de date, apoi sa aduni totul pe categorii si sa cauti alte alimente ce iti pot „umple” nevoile ramase.

    Iar fara componenta de „nutrienti” ai putea ajunge sa mananci cornuri pentru carbohidrati, tot felul de prajeli pentru grasimi si suplimente dubioase pentru proteine… privandu-ti corpul de micronutienti (vitamine, minerale, etc) si alti compusi esentiali (probiotice, etc) si fortandu-l sa lucreze in plus pentru a detoxifia, neutraliza radicalii liberi si multe altele.

  • Nutrienti = Toti compusii benefici functionarii optime a organismului. De la vitamine si minerale la acizi grasi esentiali, probiotice si prebiotice si multe altele.

    Din nou, fara componenta de „simplitate” ele pot fi foarte greu de obtinut, iar fara componenta de „calorii” ele nu determina de unele singure daca vei depune sau arde grasime, construi sau cataboliza masa musculara.

Cheia alimentatiei de succes pentru un corp fit e la intersectia celor trei.

Iar solutiile ce iti permit sa le faci pe toate 3 – sa consumi un numar potrivit de Calorii, din alimente bogate in nutrienti de calitate, intr-un mod cat mai simplu si placut…

… ti le ofer detaliate atat in sistemele mele complete cat si in urmatoarele ghiduri speciale cu retete pentru masa musculara si retete pentru slabire si definire.

Secretul #6: Felul in care te misti face o diferenta uriasa

Acelasi exercitiu…

Facut de doi oameni diferiti…

Poate avea efecte foarte diferite!

De multe ori cand imitam alti oameni nu vedem mici subtilitati si putem ajunge sa facem o miscare mult mai putin eficienta sau chiar periculoasa.

Uita-te numai in jurul tau la sala cum fac diferiti oameni genuflexiunile spre exemplu:

  • Unii apleaca mai mult trunchiul decat altii,
  • Unii duc genunchii mai in fata iar altii duc in schimb fundul mai in spate,
  • Unii apasa mai mult pe varfuri, altii pe calcaie, altii pe exteriorul talpii,
  • La unii li se misca putin genunchii in interior si exterior,
  • Unii tin coate mai in spate, altii mai sub haltera
  • Si multe altele

Fiecare varianta diferita are efecte diferite, find mai aproape sau mai departe de optim, cauzand mai multa sau mai putina uzura si mai mult sau mai putin stimul asupra muschilor tinta.

Iar la exercitiile de izolare, diferentele sunt uneori mai greu de observat.

Si chiar daca nu sunt la fel de periculoase, pot stimula mai putin muschii tinta (care e defapt scopul exercitiiilor de izolare) si uza mai mult incheieturile ducand la probleme de „supra-uzura”.

Trebuie sa stii putin mai mult despre anatomie si sa intelegi dupa ce sa te uiti pentru a „vedea” cum sa le faci optim.

Iar cum majoritatea tipilor din sala sau cei ce se filmeaza si posteaza pe YouTube nu stiu nici ei mai mult, daca te iei dupa cum vezi cu ochiul liber ca fac ei exercitiile e ca si cand te joci „telefonul fara fir”. Imiti gresit ceva deja gresit.

Din nou, pentru ca „secretul” e foarte greu daca nu imposibil de vazut la majoritatate exercitiilor. In special la cele de izolare. De aceea mii de tipi imita culturistii de top si se aleg cu dureri in loc de muschi impresionanti. Fara conexiunea minte-muschi a acestora si „intentia” invizibila pe care o pun in miscare, nu ai cum sa obtii aceleasi rezultate.

Vestea buna e ca daca inveti executia optima, poti ajunge sa stimulezi muschii chiar si de 2-3 ori mai eficient.

Iar cand stimulezi muschii mai eficient nu ai nevoie de atat de multe exercitii si atat de mult efort pentru a creste in forta si masa musculara.

Practic, poti evita o gramada de dureri si probleme pe termen lung si iti poti sculpta un corp mai fit si mai atragator invatand secretele executiei optime a exercitiilor.

Iar asta iti explic pas cu pas in videourile din sistemul Ascend.

Daca vrei sa cresti cat mai rapid in masa musculara, acesta este unul dintre cele mai valoroase cursuri in care ai putea investi.

Similar daca vrei sa arati cat mai fit sau pur si simplu sa te asiguri ca nu te accidentezi in timpul exercitiilor.

Doar dupa ce ai aceasta „calitate” a miscarii, poti sa profiti la maxim de „cantitate” folosind diferite tipuri de efort si programe de antrenament.

Secretul #7: Balanseaza Diferitele Tipuri de Efort

Probabil ai auzit deja de clasificarea efortui in aerob si anaerob.

In realitate, exista un spectru larg de tipuri de efort:

  • Pe o parte a spectrului este un efort cat se poate de intens dar de scurta durata – spre exemplu: cand incerci sa lovesti cu pumnul cat mai tare intr-un sac de box
  • Pe de cealalta parte a spectrului este un efort usor, repetat pentru mai mult timp – spre exemplu: mersul pe jos la pas normal pentru cativa mii de pasi
  • Iar intre ele se gasesc o multime de tipuri de efort – spre exemplu: 10 flexii pentru biceps fara pauza, alergatul 20 de minute pe banda rulanta, o sesiune de HIIT si multe altele.

Toate acestea folosesc mai mult sau mai putin diferite sisteme energetice (ATP-CP, Glicolitic, Oxidativ) ce se bazeaza pe diferite procese pentru a crea energie…

…si folosesc mai mult sau mai putin diferite tipuri de fibre musculare.

Astfel, daca vrei un corp cat mai fit si mai capabil in viata de zi cu zi, trebuie sa te folosesti de mai multe tipuri de efort.

Foarte multi oameni fac greseala de a se baza pe un singur tip de efort, ignorand aproape complet celelalte tipuri si ratand beneficiile lor.

Spre exemplu:

Cei mai multi oameni care fac „miscare” aleg sa mearga pe jos sau poate sa alerge sau sa cicleze, dar nu plaseaza niciodata o rezistenta semnificativa impotriva muschilor si inevitabil isi pierd treptat-treptat din fibrele musculare necesare acestui efort si din densitatea osoasa.

Pe de cealalta parte, multi tipi care merg la sala si ridica greutati tind sa ignore efortul usor precum mersul pe jos si sa piarda beneficiile acestuia asupra recuperarii, circulatiei si sanatatii la modul general.

Pentru un corp cat mai fit, trebuie sa practici si sa devin mai bun la mai multe tipuri de efort.

Dar nu neaparat in mod egal.

Recomandarea mea este ca in majoritatea timpului sa le folosesti in proportiile urmatoare:

  • Efort intens in care ridici greutati mari pentru 3-4 repetari la miscari compuse – minim 2-4 exercitii pe saptamana impartite de-a lungul zilelor de antrenament
  • Efort moderat in care ridici greutati medii pentru 6-12 repetari – minim 6-12 exercitii pe saptamana impartite de-a lungul zilelor de antrenament
  • Efort mixt in intervale (HIIT sau alte tipuri de conditionare metabolica) – minim o sedinta pe saptamana a cate 4-20 de minute
  • Efort de tip cardio traditional – poate lipsi daca folosesti atat anteriorul cat si urmatorul tip
  • Efort usor de durata indelungata – Mers 10.000 de pasi pe zi

Evident, daca treci printr-o perioada in care ai obiective mai specifice (vrei sa cresti forta, as sprintezi mai rapid, sa dezvolti o anumita grupa mai rapid, sa te definesti, etc) toate aceste proportii se pot schimba.

Secretul #8: Progreseaza Masurabil

Pentru a continua sa arati tot mai bine, trebuie sa continui sa performezi tot mai bine.

Schimbarea are loc inafara zonei de confort.

Odata ce corpul tau s-a adaptat la un stimul (dezvoltand forta, masa musculara, eficienta sistemelor energetice, etc), acelasi stimul nu va mai fi suficient pentru a declansa nevoia de adaptare, iar corpul nu se va schimba ca raspuns la acesta.

Pe scurt, pentru a fi tot mai fit, trebuie sa progresezi antrenamentul.

Si trebuie sa o faci masurabil!

Diferit nu e neaparat mai bine. Altceva nu e neparat un progres.

Iata cateva metode clare prin care iti poti progresa antrenamentul pentru a te asigura ca devi tot si tot mai fit fara platouri si fara intreruperi:

  • Creste greutatile folosite
  • Creste numarul de repetari
  • Creste numarul de serii
  • Scade durata de odihna intre serii
  • Creste timpul sub tensiune (facand miscarile mai lent si evitand posibile portiuni ale razei de miscare in care tensiunea e minima)
  • Creste frecventa stimulului
  • Adauga exercitii in plus
  • Pune mai mult accent pe diferite portiuni a razei de miscare
  • Etc

Bineinteles, nici una dintre acestea nu poate fi facuta la nesfarsit.

Veste buna e ca nici nu trebuie sa faci asta. Nu trebuie sa ajungi niciodata sa faci zeci de exercii si sa te antrenezi pentru ore la rand pentru a progresa.

Solutia e sa le ciclezi.

Spre exemplu:

Sa zicem ca poti face 8 flexii biceps cu 20kg.

Pentru inceput progresezi repetarile. Astfel, peste cateva saptamani ajungi sa faci 12 repetari cu 20kg.

Odata ajuns la acest numar, incepi sa progresezi greutatile.

Alegi urmatoarea greutate de 22.5kg si observi ca poti face 9 repetari. E clar un progres pentru ca ti-ai atins limitele. Nu te-ai oprit la 9 pentru ca nu ai mai avut chef sa numeri, ci ca pur si simplu nu ai putut mai mult.

De aici incepi iar sa progresezi repetarile.

Acesta e un exemplu simplu de ciclare a progresului intre greutati si repetari ce functioneaza excelent pentru incepatori si nu numai.

Pe langa acesta exista strategii mai complexe, precum cele folosite de powerlifteri si alti atleti, ce aduc beneficii in plus, in special la exercitiii compuse executate cu greutati mari.

Unul dintre secretele succesului programului de antrenament „Hipertrofie Maxima” pe care ti-l descriu pas-cu-pas in sistemul „Secretele Masei Musculare” este o astfel de schema avansata de progres ce cicleaza strategic greutatile, repetarile si seriile exercitiilor de baza prin 3 faze distincte de-a lungul a 12 saptamani.

De aceea, daca simti ca te-ai plafonat in ultimul timp sau pus si simplu vrei sa te asiguri ca iti dezvolti cat mai rapid masa musculara, iti recomand sa folosesti acest program unic.

Secretul #9: Foloseste un Plan Fazic

Prima data cand am mers la sala am facut rost de un program de antrenament de la cel mai musculos tip de acolo (ce ulterior am descoperit ca e aproape identic cu ce gaseai in toate revistele de culturism) in am inceput sa-l folosesc.

Asta era „calea” si am urmat-o indeaproape pentru aproximativ doi ani de zile fara a schimba cine stie ce.

Mare greseala!

Nu numai ca programul nu era deloc potrivit nivelului meu, dar nici un singur program nu are cum sa fie solutia optima pe termen lung.

Iata de ce:

Si nu ai cum sa le pui pe toate astea intr-un singur program de antrenament.

Astfel, daca folosesti un singur fel de a face lucrurile – o singura impartire pe zile si grupe musculare, o selectie limitata de exercitii, o singura schema de serii si repetari, un singur ritm de a face miscarile, etc – piezi o gramada de oportunitati.

Iar trecerea haotica de la una la alta e cel putin la fel de rea!

Daca te antrenezi dupa cum ai chef, schimbi exercitiile cand mai vezi unul interesant pe internet si nu ai nici un plan, ratezi din nou o gramada de oportunitati.

Solutia optima este sa treci prin mai multe faze de antrenament bine planificate.

De obicei, durata optima a unei astfel de faze este de 4 saptamani.

Uneori aceste faze pot cladi deasupra fazei anterioare pentru a te aduce mai rapid la un anumit obiectiv.

Spre exemplu: In sistemul „Secretele Masei Musculare” cat si in „Scapa de Burta” si „OmniFit” programul de antrenament progreseaza prin cel putin 3 faze a cate 4 saptamani.

Astfel, poti trece printr-o varietate de exercitii si tehnici speciale, intr-un mod bine planificat, pentru a creste cat mai rapid in masa musculara sau a scapa cat mai rapid de grasime.

Alteori aceste faze pot diferi.

Spre exemplu:

Dupa una sau mai multe faze in care te-ai concentrat pe a-ti dezvolta bine-echilibrat toata masa musculara…

…ai putea trece la o faza in care pui mai mult accent pe 1 maxim 2 grupe musculare printr-un program dedicat, cum ar pieptul cu antrenamentul „Piept 3D” sau bicepsii si tricepsii cu programul „Brate Uriase”.

Alternativ ai putea decide ca vrei sa scapi de ultimii centimetri de grasime de pe burta si continua cu una sau mai multe faze de definire, printr-un program dedicat si intens precum „6 Patratele in 24 de Zile”.

Tu decizi.

Important e sa ai planuri clare prin care treci fazic, in loc sa urmezi acelasi program sau sa il modifici haotic.

Secretul #10: Fii Fit, nu doar Fa Fitness

Dintre putinii oameni care reusesc sa-si sculpteze un corp impresionant…

…si mai putini reusesc sa-si pastreze aspectul fit si atragator de-a lungul vietii.

Cei ce o fac sunt cei ce si-au integrat „fitness-ul” nu numai in viata lor de zi cu zi ci si in identitatea lor.

Initial, au reusit sa-l faca pentru suficient de mult timp ca sa vad rezultatele dorite, cat si sa-l transforme intr-un obicei placut.

Iar si tu poti face acelasi lucru cu un plan inteligent:

  • unul care nu e inutil de dificil, pentru a-l putea integra usor in viata ta de zi cu zi
  • si aduce rezultate impresionante intr-un timp scurt, pentru a-ti pastra motivatia ridicata si a continua sa-l folosesti.

Cu asta te pot ajuta eu extrem de mult prin intermediul produselor mele de succes.

Tot ceea ce trebuie sa faci e sa le aplici. Ceea ce nu e greu.

Apoi, pe masura ce obtii rezultate mai impresionante si petreci mai mult timp cu fitness-ul ca o parte integrala din viata ta de zi cu zi, cu atat devine mai usor.

Cat de curand, nu mai e doar ceva ce faci, e cine esti.

Esti o persoana fit.

Nu doar cineva ce merge la sala sau ii pasa de ce mananca.

Iar in acest moment esti incantat de felul in care arati si performanta pe care o ai, consideri alimentatia si antrenamentele o adevarata placere spre care tinzi in mod natural, si beneficiezi de toate avatajele unui corp fit si atragator.

Asta e obiectiul suprem si iti doresc mult succes in a-l obtine!

AntrenorulMeuPersonal.ro iți oferă:

  • Cele mai Eficiente Programe de Exerciții 🔥💪
  • Calculator & Planificator Nutrițional Simplu-Precis
  • Asistent Virtual Super Inteligent
  • Și alte soluții de top

Apasă aici și află mai multe